Terror

Békésen aludt a "fegyveres", aki elbarikádozta magát Németországban

Fegyveresnek vélt férfi miatt mozgósítottak terrorelhárítókat.

2016.08.07 15:28MTI

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, nagyszabású intézkedésre kényszerült vasárnap a rendőrség a németországi Saarbrückenben egy férfi miatt, akiről azt gondolták, hogy felfegyverkezve elbarikádozta magát egy vendéglőben. Az illetőt álomba merülve találták meg, fegyver nem volt nála és nem veszélyeztetett senkit.

A 43 éves helyi lakos vasárnap kora délelőtt véres öltözékben jelent meg munkahelyén, egy belvárosi étteremben és nem engedte be a takarítókat, akik ezért riasztották a rendőrséget. Beszámolójuk alapján feltételezhető volt, hogy a férfinál fegyver van, ezért egy különleges bevetési egységet is kivezényeltek és lezárták a környéket.

A vendéglőbe csaknem négy órával az első riasztás után hatoltak be. A kommandósok a pincében találták meg a férfit, aludt, fegyvere nem volt, ruhája enyhe sérülések miatt volt véres. Előállították, majd kórházba szállították pszichiátriai megfigyelésre - mondta egy rendőrségi szóvivő német hírportálok jelentései szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.