Török puccskísérlet

Két tank is áthajtott a török férfin, túlélte

Egy törött kart leszámítva viszonylag épségben megúszta egy török férfi, mikor a törökországi puccskísérlet során két tank is áthajtott rajta.

2016.07.21 12:26ma.hu
hirdetés

Sorra jelennek meg a videofelvételek a július 15-én végrehajtott törökországi puccskísérlet veszélyes jeleneteiről - írja a közmédia.

screenshot

Miután a hadsereg megállíthatatlanul tört előre, Erdogan török elnök felszólította a lakosságot, hogy vonuljanak ki az utcákra, és vegyék kezükbe országuk sorsának alakulását. A kérés megszámlálhatatlan életveszélyes szituációt teremtett, a felvételek közül újabban egy tankos gázolásról tájékoztatott a Haber Turk csatorna.

Az első még vacilált, a második már gondolkodás nélkül áthajtott rajta

Két különböző, 3 tonnás harci tank is áthajtott egy férfin, aki Erdogan felszólítására az utcán tiltakozott a hadsereg hatalomátvétele ellen. Az első tank nem szándékosan mentek neki a férfinak, de miután irányítói észrevették, hogy egy civil szorult a jármű alá, gyorsan továbbhajtottak. A másik tank már teljes sebességgel gázolt át a férfin, nem haboztak egy pillanatig sem.

A felvételen egy 34 éves férfi látható, Sabri Unal, aki sok más honfitársával együtt úgy próbálta feltartóztatni a tankokat, hogy eléjük vetette magát. Viszont a katonák nem értékelték a hazafias gesztust és áthajtottak rajta. A férfi az első tankos gázolás után felpattant, de a másodikban állítólag eltört a bal karja.


A Sky News felvételén még jobban látszanak az "incidens" részletei:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.