Terror ellen

Nagyszabású hadjáratra készülnek az Iszlám Állam ellen

Összehangolt csapásra készül az Iszlám Állam dzsihadista szervezet iraki fellegvára, Moszul ellen az Egyesült Államok és Franciaország.

2016.07.20 11:55MTI

Ezt közölte szerdán Stephane Le Foll francia kormányszóvivő. A France Info rádióállomásnak elmondta, hogy az ügyben Washingtonban tárgyal Jean Yves Le Drian francia védelmi miniszter, aki az amerikaiakkal egyeztet a támadás előkészítéséről.

Le Foll nem tudta megerősíteni azokat a médiaértesüléseket, amelyek szerint a francia különleges egységek több katonáját vasárnap meggyilkolták Líbiában. Azt azonban megerősítette, hogy az említett egységek jelen vannak az észak-afrikai országban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.