Gyilkosság

Három halottja van a medencés lövöldözésnek

Egy támadó lelőtt két nőt, majd magával is végzett az angliai Lincolnshire sportkomplexumának medencéjénél.

2016.07.19 16:54ma.hu
Twitter@SkyNews

A három áldozattal járó tragédia helyszínére kiérkező rendőrök már semmit sem tehettek: a lelőtt női áldozatok a helyszínen életüket vesztették, miután egy ismeretlen férfi tüzet nyitott a Castle sportkomplexum előtt - írja a közmédia.

A rendőrök pillanatok alatt megérkeztek, mivel a rendőrörs a sportkomplexum szomszédságában áll. A rendőrség eleinte mindenkit óvatosságra intett, de miután a két női áldozat után megtalálták az öngyilkos férfi testét, kizárták a terrorista indítékot.

A szemtanúk közül senki sem hallott lövéseket, mindannyian csak a szirénázó rendőrautókról mesélt, és a mentőhelikopter leszállásáról. Sokan azt mondták, olyan hangot hallottak, mint amikor egy madár vészjelzést ad le.

A mentő állítólag több órát várakozott a medence mellett, így meglehet, hogy a támadót még életben találták, amikor megérkeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.