Horrorpercek

Baltával őrjöngött egy afgán férfi egy német vonaton

A hírek szerint 3 ember súlyosan, 1 könnyebben sérült meg, a többiek pedig sokkos állapotban vanak.

2016.07.19 07:21ma.hu

A német médiajelentések szerint a baltával tomboló férfi több embert megsebesített a vonaton Heidingsfeld közelében, a támadót a hírek szerint menekülés közben lelőtték - közölte a BBC. A sajtóértesülések szerint három súlyos és egy könnyebb sérültje van a támadásnak.


Az első hírek még 21 sérültről szóltak, de ezt korrigálták, a sérültek mellett még 14 ember volt elszenvedője a helyszínen a támadásnak, ám ők nem sebesültek meg. Később azonosították a támadót, egy 17 éves afgán menekültről van szó, aki állítólag a támadás alatt azt kiabálta, Allah a leghatalmasabb.

A helyszínen rendőrségi helikopter is volt. A Wurzburg-Heidingsfeld és Ochsenfurt közti vasútvonalat egy időre lezárták.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.