Érdekképviselet

Újra sztrájkolnak az Air France pilótái

Alig fejezték be a sztrájkot az Air France pilótái, pénteken bejelentették, hogy a jövő hét végén ismét leállnak a munkával.

2016.06.17 19:59MTI

Az Air France pilótáit képviselő három szakszervezet pénteken azt közölte, hogy az újabb sztrájk június 24-27. között lesz.

A pilóták június 14-én fejezték be előző, négynapos sztrájkjukat. Akkor a járatok többségét biztosította ugyan a légitársaság, de a vesztesége így is elérte a 40 millió eurót.

A pilóták tiltakozását az váltotta ki, hogy az Air France létszámot akar csökkenteni, és egyes járatokat átadna az Air France-KLM cégcsoporthoz tartozó Transavia diszkont légi vállalatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.