EURO-2016

Orosz szurkolókat tartóztattak le a szlovák meccs előtt

Hét személyt vettek őrizetbe szerdán Lille-ben, nem sokkal az orosz-szlovák Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt.

2016.06.15 15:21MTI

A helyi rendőrprefektus, Michel Lalande elmondta: oroszokat, szlovákokat és egy ukrán nőt fogtak el a közrend megzavarása miatt. "Az első menetet megnyertük, és most a másodikat kell. Cunamit ígértek, de nem történt semmi" - jegyezte meg Lalande.

Lille-ben több mint 2000 rendőr, illetve biztonsági személy lát el szolgálatot. A prefektus hangsúlyozta: a legfontosabb feladatuk, hogy az orosz szurkolók ne keresztezzék azon angol drukkerek útját, akik a csütörtöki, Wales elleni találkozóra tartanak a közeli Lens-ba.

Kedden megint oroszok balhéztak a városban, és mint Marseilles-ben, ezúttal is az angolokat találták meg, csakhogy a bunyóba most beszálltak Wales szurkoló is, akik korábban békésen söröztek az angol szurkolókkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.