Terror

Robbanás a sanghaji Pudong reptéren

Legalább három sérültje van a check-in területen történt detonációnak.

2016.06.12 10:18ma.hu
Weibo


A kínai hatóságoktól származó információkra alapozva a Xinhua hírügynökség jelentése szerint a sanghaji Pudong reptéren történt robbanásban legalább hárman megsérültek helyi idő szerint vasárnap délután 14 óra 20-kor. A nagynak nem nevezhető detonáció a 2-es terminálon történt, a thaiföldi és a fülöp-szigeteki járatoknál.

A 3 kórházba szállított ember állapotáról nem adtak egyértelmű információkat, de az eset nem zavarta meg a reptér forgalmát.

A Weibo szerint petárda okozta a robbanást és a sérüléseket. de a reptér biztonsági szolgálata szerint senki sincs veszélyben és minden területet ellenőrözés alatt tartanak.

Bár nem robbant nagyot a petárda, mindenki kiborult, aki a közelben tartózkodott. A szemtanúk mind nagyon féltek, azt hitték, terrortámadás történt. Egyes beszámolók szerint fülsüketítő volt a robbanás, mindenki futott, próbált elbújni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.