Pokolgépes támadás lehetett

Robbanás Isztambul belvárosában, sebesültek

Robbanás történt Isztambul belvárosában kedden egy rendőrségi jármű mellett a Vezneciler metróállomás közelében, többen megsebesültek.

2016.06.07 08:36MTI

Egyes értesülések szerint pokolgépes támadást követtek el.

A detonáció a közismert Fedett Bazártól mintegy egy kilométerre következett be. A helyszínre több mentőautót vezényeltek - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.

Az M1-en nem sokkal 9 óra előtt előtt megszólalt egy magyar szemtanú, aki a közeli szállodában lakik. Azt mondta, két rendőrségi busz elé kanyarodhatott ki egy robbanószerrel megpakolt jármű, a detonáció az első buszban nagyobb, a másodikban kisebb károkat okozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.