Guinness

Újabb őrült Rubik kocka-rekord - már nem tudnak mit kitalálni...

A világ legnagyobb, működőképes Rubik kockáját építette meg Rekordok Könyvébe vágyó úriember, és ki is tekergette belőle a megoldást.

2016.06.03 20:15ma.hu

A Rubik kocka-őrület nem csitul, annak ellenére, hogy évtizedek óta újabb és újabb rekordok dőlnek meg vele kapcsolatban. Forgatták már ki egyre elképzelhetetlen gyorsasággal, egy kézzel, vakon, lábbal, és mivel az emberi fantázia határtalan, valószínűleg lesz még egy-két ötlet a tarsolyunkban.

Ez a fiatalember olyan nagyot nem villantott a gyorsasággal, ő inkább a méretre ment rá. Megépítette a Világ Legnagyobb Rubik Kockáját, és némi izzadt erőszaggal fűszerezve összetekergette a rendszert.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.