Ukrán válság

Hét katona halt meg egy nap alatt a kelet-ukrajnai harcokban

Hét katona esett el és kilenc sebesült meg az elmúlt napban a Kelet-Ukrajnában a Moszkva által támogatott szakadárok támadásainak következtében.

2016.05.24 12:27MTI

Olekszandr Turcsinov, az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács (RNBO) titkára elmondta, hogy az elmúlt év alatt ez az ukrán fegyveres erők legsúlyosabb napi vesztesége.

"A felelősség ezekért a véres provokációkért Oroszország katonai és politikai vezetését terheli, amely szisztematikusan és következetesen megtorpedózza a válság békés rendezését és a megszállt területek felszabadítását" - szögezte le a kijevi tisztségviselő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.