Amerika

Megvertek és levizeltek egy hajléktalant Trumpra hivatkozva

A mexikói bevándorlót bántalmazók azt mondták a rendőröknek: Trumpnak igaza van, az összes ilyen illegálist deportálni kellene.

2016.05.17 08:22MTI

Egy hajléktalan mexikói bevándorlót bántalmazó, Donald Trumpra hivatkozó garázdákat ítéltek börtönbüntetésre helyi idő szerint hétfőn Bostonban.

A két férfi megverte és levizelte áldozatát, aki a támadás idején, tavaly augusztusban egy metróállomáson próbált aludni, majd azt mondták a rendőröknek: Donald Trumpnak igaza van, az összes ilyen illegálist deportálni kellene.

Mindketten, Scott és Steve Leader is bűnösnek vallotta magát. Scott Leader hároméves, Steve Leader pedig másfél éves börtönbüntetést kapott.

A két elítélt már a rendőröknek azt mondta, hogy azért támadták meg Guillermo Rodriguezt, mert azt hitték: illegális bevándorló.

Rodriguez a bíróságon azt mondta: állandó letelepedési engedélye van, sok éve él az országban, és keményen dolgozott egy farmon.

"Még ha illegális bevándorló lennék, akkor sem érdemelném azt, hogy így megverjenek" - hangsúlyozta a bíróságon az áldozat.

A két férfi többször megütötte, megrúgta majd egy vascsővel verte a hajléktalan férfit, végül nevetgélve elsétáltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.