Megalázó

ISIS-nak nevezte muzulmán diákját egy gimnázium

Elnézést kért egy kaliforniai iskola egyik diákjától, amiért egy elírás következtében ISIS (Iszlám Állam) néven szerepel az évkönyvében.

2016.05.09 16:41ma.hu
Fotó: Facebook

Kellemetlen meglepetésben volt része egy Bayan Zehlif nevű lánynak, a Los Osos kaliforniai gimnázium végzős hallgatójának, mikor kinyitotta 2016-os évkönyvét, és azt látta, hogy neve helyett ISIS Phillips-et írtak a fényképe alá - írja a Hirado.hu.

Az iskola rövid időn belül elnézést kért a lánytól, és elírásra hivatkoztak. A muszlim vallású lány Facebookon osztotta meg kételyeit: nem hiszi, hogy elírásról van szó.

"Nagyon elszomorított az eset, undorítónak találom, fájó és zavarba ejtő eset, hogy a gimnázium egy ilyen dolgot csak úgy megúszott. Úgy látszik, az évkönyvben én vagyok az ISIS, az Iszlám Állam" - írta, a kommentelők közül többen pedig arra buzdították, hogy ne hagyja annyiban a megaláztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.