Ő sem jelzett

Brit vadászrepülők kísérték földre a francia légitársaság egyik járatát

A repülőgép személyzete nem válaszolt a rádióüzenetekre.

2016.05.03 16:47MTI
Teitter PressTV

A brit légierő (RAF) vadászrepülői kísérték földre az Air France francia légitársaság Paris-Roissy és Newcastle között közlekedő járatát hétfő este, mert a repülőgép személyzete nem válaszolt a rádióüzenetekre - közölte az Air France kedden. A légitársaság az egyik közösségi oldalon tudatta: kommunikációs probléma vált szükségessé, az ilyenkor egyébként bevettnek tekinthető beavatkozás.A repülőgép helyi idő szerint hétfő 22:20-kor biztonságban földet ért - tette hozzá az Air France. A Észak-Yorkshire-i rendőrség szintén a közösségi médiában igyekezett megnyugtatni a Typhoon vadászrepülők szokatlan zajára felfigyelő lakosságot. A brit légierő megerősítette, hogy a térségben hallott robbanások a gépek keltette hangrobbanás volt. Izgalomra semmi ok - írták a hatóságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.