Ki tesz ilyet?!

Kegyetlenségből kiszíneztek két foltos kiscicát

Színes alkoholos filccel színeztek be két négyhetes kiscicát Yorkshire-ben. A négyhetes kisállatok kék és zöld színűek lettek, és egyelőre az állatmentők sem tudták kimosni a festéket a bundájukból.

2016.04.27 07:54ma.hu

A két kiscicára egy rendőr talált rá egy yorkshire-i utcában, és rögtön kihívta a helyi állatmentő szervezetet (BCWR) - számolt be a kegyetlen tréfáról az  Express brit lapra hivatkozva a hirado.hu.

A kiérkezett csoport tagjai Shreknek és Törpének nevezték el a két kisállatot, de azt remélték, hogy idővel le tudják mosni róluk a festéket. Ezt egyelőre még nem sikerült elérniük.

Fotó: BCWR állatmenhely

A mentőszervezet vezetője, Katie Lloyd is elképedt, mikor meglátta a kiscicákat.

"Szörnyű! Az évek alatt számos kegyetlenséggel találkoztunk már, de ez a kiszínezős eset tényleg botrányos.
Nem festéket, nem spray-t, hanem vékony alkoholos filcet használtak. Kinek jut eszébe, hogy maga elé ültessen egy kiscicát és akár több óráig színezgesse?!" - dühöngött.

Fotó: Twitter


Fotó: BCWR állatmenhely


A kiscicák bundájának fehér részét tetőtől-talpig kiszínezték az állatkínzók, egy kis pontot sem felejtettek ki. A szervezet munkatársai közül többen zöld és kék színűek lettek, miközben a kismacskákat mosdatták, és ők sem tudják leszedni a festéket.

A kiscicákon - lelki felépülésük mellett- pár injekcióval, sok tejjel és többszöri fürdetéssel segítettek a menhely dolgozói, így egyre jobban érzik magukat, két hónapon belül pedig már örökbe lehet őket adni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.