Két ember megsebesült Tenerifén

Összeomlott egy épület a népszerű turistaparadicsomban

Két ember megsebesült, nyolc pedig az összeomlott ház törmeléke alá szorult Tenerifén.

2016.04.14 14:53ma.hu
Fotó: Mirror

Összeomlott egy lakóház Tenerifén, a szemtanúk robbanásról számoltak be, majd két embert maga alá temetett az épület. Helyi jelentések szerint még nyolc ember szorulhatott a romok alá - írja a Hirado.hu.

Két ember megsebesült, nyolc pedig az összeomlott ház törmeléke alá szorult Tenerifén.

Korábbi jelentések két halálos áldozatról számoltak be, akkor úgy tudták, összesen 17 embert temetett maga alá a ház.

Az épület reggel fél 10-kor omlott össze egy robbanás után - írja az Express. A környéken élők gázszagról számoltak be, így valószínű, hogy gázszivárgás lehetett a tragédia kiváltó oka.

Az épület a sziget Los Cristianos nevű népszerű turisztikai negyedében állt, és a felvételeken is jól látható, hogy porig rombolta a robbanás. A mentést a rendőrség, a tűzoltóság és a vöröskereszt dolgozói végzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.