Illegális bevándorlás

Megkötözött migránsokról készült felvétel borzolja a kedélyeket

Óriási felháborodást keltett Bulgáriában egy amatőr felvétel, melyen civilek őriznek megkötözött migránsokat.

2016.04.12 16:34ma.hu

Az amatőr videót hétfőn osztották meg a Facebookon, a felvételen pedig három Törökország felől érkező, földre taszított migráns látható, akik összekötött kézzel fekszenek az őket őrző civilek mellett - írja a Euronews alapján a hirado.hu


Már korában is előfordult hasonló eset, így az emberi jogvédő csoportok újból aggodalmukat fejezték ki a brutalitás miatt.

Az említett esetek megszaporodása már a bolgár hatóságok fülébe is eljutott, akik egy Bulgárián át vezető újabb migrációs útvonal kialakulásától tartva hétfőtől megháromszorozták a bolgár határt védő katonák számát.

Egy bolgár férfi februárban négykerekű quad motorkerékpárjával üldözte a bevándorlókat:


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.