Hoax

Átverés a snowboardozót üldöző medve?

Állítólag a japán snowboardosnak fogalma nem volt róla, mi van a háta mögött - sokak szerint nem is volt ott semmi...

2016.04.12 07:46ma.hu
Screenshot

Hétfőn terjedt vírusszerűen egy videó egy snowboardozóról, aki észre sem vette, hogy egy medve üldözi. A közösségi médiát azonban megosztotta a hír, számos vélemény szerint a Hakubában készült felvétel, melyen Kelly Murphy-nak fogalma sincs, hogy üldözik, hoax.

A YouTube-kommentelők szerint érdemes lenne megvizsgálni, Japánban hol élnek barnamedvék, a twitterezők viszont úgy vélik, a videó nem eredeti, láthatók bizonyos módosítási nyomok a képkockákon.

Ha a videó valódi, akkor bizony tényleg félelmetes, ugyanis Kelly Murphy azt állítja, hogy egy Rihanna számra dalolászva csúszott, és fogalma sem volt arról, hogy mi van a háta mögött.

Persze, nem ez az első alkalom, hogy egy sípályára tévedt vadállatot kétkedően fogad az internet népe - és nem is az utolsó.

This snowboarder in Japan was totally unaware of the bear chasing her down the piste

Közzétette: Sky News - 2016. április 11.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.