Terror

Lövöldözés volt Párizsban

Őrizetbe vettek egy fegyverest csütörtökön Párizsban, miután lövéseket lehetett hallani a francia fővárosban, azon kávézók közelében, ahol a novemberi terrortámadások történtek.

2016.04.07 17:41MTI

A hatóságok nem számoltak be sebesültekről, ugyanakkor az incidens nyilván tovább borzolta a több terrortámadást is megélt lakók idegeit.

Johana Primevert rendőrségi szóvivő szerint a hatóságok a lövéseket követően érkeztek ki a helyszínre, és őrizetbe vettek egy ittasnak tűnő férfit, aki megadta magát.

A szóban forgó helyszín Párizs keleti részében a Rue de Bichat és a Rue du Faubourg du Temple utcák kereszteződésénél van, két olyan kávézó közelében, amelyek a tavaly novemberi terrortámadások célpontjai voltak.

Az akkori támadásokban, amelyekért az Iszlám Állam vállalta a felelősséget, 130-an haltak meg és több százan sebesültek meg.

Franciaország azóta folyamatos készültségben van és rendkívüli állapotot vezettek be az országban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.