De megúszta!

Átgázoltak a csomagtartóból kiesett gyereken

Újabb útkereszteződéses baleset borzolja a kedélyeket Kínában: megint kiesett egy kisfiú egy kocsi csomagtartójából, majd miután a földre pottyant, egy autó is áthajtott rajta. A gyerek rejtélyes módon szinte sérülések nélkül megúszta a sokkoló baleset-sorozatot. Megrázó videó!

2016.04.07 13:16ma.hu

Újabb horrorvideó született Kínában: a februári balesethez hasonlóan most is egy kereszteződésnél várakozó csomagtartójából esett ki egy kisgyerek, akin a következő autó is átgázolt - írja a Sky News-ra hivatkozva a Hirado.hu.

Megdöbbentő, de egyre gyakoribb baleset Kínában a kisgyermekek kipottyanása a kocsik csomahtartójából. Azt a kérdést nem is érdemes feszegetni, hogy miért nem a hátsó ülésen ült, a biztonsági övről folytatott vitába pedig végleg nem érdemes belefolyni.

A legújabb sokkoló videón azonban a kiesett gyermeken - mivel minden pillanatok alatt történt - a következő kocsi is áthajtott.

Ahogy észrevették a gázolást, az első kocsiból két ember odarohant a gyermekre ráhajtó kocsihoz, és kézzel mutogattak neki, hogy azonnal tegye rükvercbe az autót és hajtson le a kisfiúról.

A kicsit kórházba vitték, de csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.