Megrázó

Fellépés közben végzett az énekesnővel a királykobra

Még 45 percig folytatta koncertjét egy indonéz popsztár, akit fellépés közben mart meg egy királykobra. A nő háromnegyed óra múlva összeesett, és már nem lehetett újraéleszteni. Megrázó videó!

2016.04.07 11:35ma.hu

Saját királykobrája mart meg egy indonéz énekesnőt fellépés közben Karawang városában - írja a Mail Online-ra hivatkozva a Hirado.hu.

A megrázó videó Irma Bule nyugat-jávai koncertjén készült, és a nőbe csimpaszkodó kígyó is látszódik rajta.

Az indonéz popsztár egy letört fogú királykobrával lépett fel, akit halálos mérge ellenére ártalmatlannak gondoltak.

Ám a Rianti névre hallgató állat letört foggal is képes volt úgy megmarni az énekest, hogy pillanatokon belül befecskendezte a nő combjába a mérget - egészen addig, amíg a "kígyóbűvölő" leszedte a popsztárról.

Bule még 45 percig énekelt, majd rángatózni kezdett a színpadon és rosszul lett. Később bevitték a helyi kórházba, de nem élte túl a kobratámadást.

A nézők közül egy sasszemű férfi elárulta, hogy ő látta, ahogy az énekes véletlenül rálép a kobrára, aki zsigerből rögtön visszamart. A kígyómarás után állítólag antidózist ajánlottak fel Bule-nak, aki úgy gondolta, hogy nincs szüksége rá, így visszautasította.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.