Nem engedték jógázni...

Tömeggyilkossággal fenyegetőztek egy amerikai repülőn

Visszafordulásra kényszerített egy Honoluluból Naritába tartó United Airlines járatot egy kisebb idegösszeomlást kapó férfi.

2016.03.31 11:26ma.hu
Fotó: Twitter

Dührohamot kapott egy United Airlines járatán utazó férfi, miután megtiltották neki, hogy repülés közben jóga gyakorlatokat végezzen. A helyzeten az sem segített, hogy a férfi felesége is egyetértett az értetlenkedő utaskísérőkkel - írja a brit Independentre hivatkozva a hirado.hu.

A férfi nem bírta idegekkel a "lelki terrort" és erőszakossá vált. Szerencsére az amerikai tengerészgyalogság több tagja is a gépen utazott, így rögtön a személyzet segítségére siettek.

A zaklatott utas azonban többször megpróbálta megharapni és lefejelni őket, tömeggyilkossággal fenyegetőzött, és azt ordibálta, hogy "Nincs Isten".

Nem lesz egyszerű kiszabadulnia Hawaiiról

A koreai származású férfit még mindig a honolului szövetségi börtönben tartják fogva, hiszen hazautazásához újból repülőre kellene felszállnia - és ezt senki sem szeretné.

A börtönben teljesen elengedte magát, és öngyilkossággal is fenyegetőzött.

A férfi csak akkor szabadulhat, ha kifizet egy 25 ezer dolláros bírságot, emellett orvosi papírokra is szüksége lesz, melyben egy szakember mentális egészéségének javulásáról nyilatkozik.

A történet csattanója a férfi kora: a nyugdíjas gazda valójában 72 éves, és 40. házassági évfordulójára utazott feleségével Hawaiira. A férfi állítólag az egész nyaralás alatt rosszul aludt, ezért is kezdett el jógázni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.