Baleset

Vízbe fúlhatott a szlovák pénzügyminisztérium intézetének korábbi vezetője

Vélhetően vízbe fúlt Martin Filko, miután kajakjával felborult az egyik pozsonyi híd közelében.

2016.03.29 09:18MTI

A Filkót előző délután ért balesetről elsőként a Markíza szlovák kereskedelmi csatorna számolt be. Ők úgy tudják, hogy a fiatal férfi egy másik személlyel együtt ült a kajakban, társa azonban épségben a partra jutott.

A balesetet követően a tűzoltók a bősi székhelyű mentőszolgálattal együttműködve a Duna több kilométeres szakaszán órákon át keresték a férfit, de nem sikerült ráakadniuk.

Bár a sajtó már egyöntetűen úgy kezeli, hivatalosan mindeddig nem jelentették be, hogy Filko - aki korábban Ján Pociatek pénzügyminiszter és Iveta Radicová kormányfő tanácsadójaként is tevékenykedett - a vízbe fulladt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.