Horror a temetésen

Autóval ütközött a gyászmenet, vérfürdő lett

Döbbenetes baleset történt Wales-ben: lovaskocsi vitte a dédnagymamát a krematóriumba, ám egy autó rosszul előzte ki őket...

2016.02.28 14:44ma.hu

Elizabeth Morris tüdőrákban halt meg, halálta előtt már két évvel elrendezett mindent, ami a temetésével volt kapcsolatos, utolsó kívánsága pedig az volt, hogy lovashintón vigyék utolsó útjára.

Azonban a lovaskocsit követő gászmenetet egy türelmet autós meg akarta előzni, ám rosszul számította ki a manővert, így az utolsó pillanatban bevágott a lovak elé, akik így belerohantak a járműbe.

A gyászmenet tagjai csak annyit láttak, hogy a kocsis métereket repül előre, majd minden csupa vér lett. A két lóból az egyik olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy el kellett altatni. A kocsisnak nem csak a teste, hanem a szíve is összetört, valószínű, hogy bezárhatja a boltot, hiszen több mint tíz éve szolgált a lópáros gyászmeneteken, nem fogja tudni pótolni Willt. A közösségi oldalakon #justiceforwill összefogás alakult a baleset tisztázása érdekében.

Forrás a képeken látható


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.