Egyszerűen mesés volt

Unikornist fogott egy amerikai rendőr - videó

Három órán át hajszolták a mesés állatot, a rendőr, aki végül befogta, nagyon büszke volt magára.

2016.02.27 08:54ma.hu
Screenshot

Meglépett egy álunikornis egy gyerekzsúrról és nekiindult a nagy Amerikának. A beöltöztetett póni ugyanis megunta a szülinapozó gyerekek lármáját, de arra nem számított, hogy a musztángok egykori földjén mára autópályák és városok épültek.

A szülők egyébként aggódva telefonáltak be a rendőrségre, hiszen ki fogja nekik elhinni, hogy egy egyszarvút kell keresni? Szerencsére a rendőrség nem hitte őket telefonbetyárnak, így hamar a póni keresésére indultak.

Három órán át űzték a vadat, egy helyi lakos saját lovát is felnyergelte, helikoptert is bevetettek. Végül Tatum meglett, és visszakerült eredeti gazdájához, aki rendszeresen bérbe szokta adni egyszarvúnak beöltöztetett kedvencét.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.