EU-csúcs

Cameron: történt előrelépés, de még nincs egyezség a brit uniós reformigényekről

Hajnalba nyúlóan, reggel 5 óráig tárgyaltak a kormány követeléseiről, egyelőre azonban nem sikerült egyezségre jutni.

2016.02.19 12:22MTI

Bár a tárgyalásokon történt némi előrelépés, még nem sikerült megállapodni Nagy-Britannia uniós reformigényeiről - közölte David Cameron brit miniszterelnök az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács csúcstalálkozójának pénteki zárónapján.

Cameron tájékoztatása szerint hajnalba nyúlóan, reggel 5 óráig tárgyalt kormánya követeléseiről, egyelőre azonban nem sikerült egyezségre jutni.

"Mint mondtam, csak akkor kötök megállapodást, ha megkapjuk, amire Nagy-Britanniának szüksége van" - hangsúlyozta a kormányfő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.