Tényleg nagyon szomjas volt, de sört nem kapott

Épphogy felébredt az altatásból, lepedőben, csövekkel a testében ment ki sörért

-16 Celsius fokban sétált ki műtéti díszletben egy férfi a kórház melletti helyi kisboltba. Szomjas volt és sört akart inni.

2016.02.16 17:24ma.hu
The Siberian Times

Bár az oroszok a vodkaimádatukról híresek, úgy tűnik, hogy komoly műtétek után a sör is megteszi nekik. Legalább is annak a férfinak, aki hiába kérte az intenzíven az ápolókat, hozzanak neki, kénytelen volt lekötni magát a gépekről, és a saját lábán kisétálni a kisközértbe. Az öltözködéssel nem sokat vacakolt, hiszen tényleg csak kiugrott, bár a hőmérő higanyszála igen alacsonyan, -16 fokon állt.

The Siberian Times

Sajnos, az üzletben sem járt szerencsével, a boltos inkább kihívta a rendőröket, akik visszavitték a kórházba. Az intézmény vizsgálatot rendelt el, hogyan tudott egy friss műtétes beteg ilyen egyszerűen kisétálni. Ráadásul komoly influenzajárvány van a régióban, a vírus főként a gyerekeket, az időseket és a legyengült immunrendszerrel rendelkezőket támadja.

The Siberian Times


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.