Egy fára menekült

Tigristámadást élt túl egy turista Nepálban

Kísérője megsérült miközben megpróbálta elkergetni a ragadozót.

2016.02.15 08:16ma.hu
freedigitalphotos.net/anankkml

Szerencsésnek mondhatja magát az holland turista, aki a hétvégén túlélt egy tigristámadást Nepál délnyugati részén. Gerard Van Laar egy nepáli kísérővel túrázott a Bardia National Parkban. "Hirtelen üvöltést és morgást hallottam, majd teljes sebességgel felénk indult egy tigris" - emlékezett vissza hétfőn újságíróknak nyilatkozva.

Laar fel tudott mászni egy fára, de a kísérője megsérült, amikor az megpróbálta elterelni a ragadozó figyelmét. A tigris azonban visszatért a fához és csaknem két órán keresztül járkált körbe-körbe, miközben 33 éves holland mérnök hat méter magasan kuporgott a fán - írja a Hirado.hu.

Végül megérkezett a segítség és botokkal elkergették az állatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.