Rabszolgák lettünk?

Spöttle: a muszlim migránsok "kiszagolták, hogy bármit megtehetnek"

Mindennaposak a molesztálások, késelések, tömegverekedések Európában.

2016.02.14 10:26ma.hu

A biztonságpolitikai szakértő szerint biztosítjuk a menekülteknek, hogy ne kelljen dolgozniuk, integrálódni pedig úgysem fognak. Félő, Angela Merkel német kancellár terve az, hogy Törökországból repülővel viszik át a szóban forgó 300 ezer menekültet Németországba, és megpróbálják őket tartományi szinten elosztani. Csakhogy a tartományi miniszterelnökök is egyre jobban ágálnak Merkel politikája ellen. Pártja azonban nagyon összezár a kancellár mögött, legutóbb például kilenc percen át tapsolta Merkelnek – akárcsak annak idején Sztálinnak vagy Rákosinak -, s ezen mindenki le volt döbbenve – fogalmazott George Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában.

"Az állampolgárok úgy érzik, le vannak tojva, mindent a migránsokért"

Mindeközben azt látjuk, hogy Németországban kezd összeomlani az államigazgatási rendszer. A kormányablakoknál már lehetetlen időpontot kérni, ha mondjuk kell egy új jogosítvány, személyi igazolvány, annyi embert vontak ki az államigazgatásból és küldtek át a migrációs központokba a regisztrációhoz.

Az állampolgárokat nem tudják ellátni, és immár elég nagy visszatetszést kelt az, hogy „ők le vannak tojva, és mindent a migránsokért, mert azok itt a jövő reménye” – mondta Georg Spöttle.

Ki fogadná vissza a migránsokat?

Jelenleg másfél millió menekült van Németországban, ehhez jönne a 300 ezer, továbbá naponta 1500-an lépik át a határt, és utóbbi szám a jó idő közeledtével felmehet napi 15 ezerre – tette hozzá.

Eközben Pakisztán, Afganisztán és Banglades egyértelművé tette, hogy nem fogad vissza menekülteket. A legnagyobb kontingens Szíria után Afganisztánból és Pakisztánból érkezik – emelte ki.

"Kiszagolták, hogy bármit megtehetnek"

Beszélt arról is, hogy a menekültek folyamatosan trükköznek azzal, hogy fiatalkorúnak mondják magukat, noha gyakran 35-40 évesek. Ilyenkor fogászati, illetve koponya CT-vizsgálatra küldik őket, ennek az ára 1400 euró, és ez az államot terheli. Ráadásul, ha meg is állapítják valódi korukat, fellebbezhetnek, és ilyenkor az eljárás elölről kezdődik.

Az a baj, kiszagolták, hogy bármit megtehetnek. Teljes szabadságuk van, nem kell a rendőrnek odaadni az igazolványukat, ha nem akarják, hazudhatnak, a pénzt úgyis kapják. Ők erőhöz szoktak, és így kellene viszonyulnunk hozzájuk. Márpedig most regisztrálsz, levesszük az ujjlenyomatod, nem hagyhatod el a várost, míg lefolyik az eljárás – magyarázta a szakértő.

"Rabszolgáik vagyunk, és hosszú távon azok leszünk"

Elmondta azt is, hogy nemrég találkozott az Alternatíva Németországért (AfD) egyik alapít tagjával, aki azt mondta: előfordult, hogy őrizetbe vettek egy migránst, s találtak nála több országból (Hollandiából, Dániából és Németországból) való regisztrációs papírokat különböző nevekre kiállítva. Kiderült, hogy utazgat, és minden hónapban mindenütt beszedi a szociális segélyt. Idézte a politikust, aki úgy fogalmazott: Európa rabszolgája lett a muszlim migránsoknak.

Levesszük miattuk az osztálytermekben a feszületet, építünk nekik migránsotthonokat, megemeljük az adót, és annak nagy részét rájuk fordítjuk. Igazából behódoltunk nekik, a rabszolgáik vagyunk, és hosszú távon azok leszünk, mert biztosítjuk számukra, hogy ne kelljen dolgozniuk, integrálódni pedig úgysem fognak, hiszen látszik ez a negyedik-ötödik generációnál is, napi szinten történnek molesztálások nemcsak Svédországban és Norvégiában, hanem Németországban is. A keresztény és a muszlim migránsok között napi szinten vannak késelések, tömegverekedések – érvelt Georg Spöttle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.