Jakarta

Öngyilkos merénylők robbantottak egy Starbucksban

Több robbanás volt csütörtökön az indonéziai főváros, Jakarta központjában, a rendőrség szerint legalább négy ember életét vesztette. Lövéseket is lehetett hallani. Az egyik robbantást videóra vették.

2016.01.14 07:29MTI

Nagy erejű robbanás volt az ENSZ jakartai irodája előtt, majd további detonációkat és fegyverropogást lehetett hallani a világszervezet egyik regionális képviselője, Jeremy Douglas Twitter-bejegyzése szerint.

Sajtóértesülések szerint összesen hat robbanószerkezet lépett működésbe. Rendőrségi források szerint legalább egy robbanást öngyilkos merénylő idézett elő. Az egyik robbanás helyszíne egy Starbucks kávézó volt, egy másik egy bevásárlóközpont közelében történt. Szemtanúk szerint azonban a Starbucks kávézóban egyszerre hárman is robbantottak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.