Az első hivatalos bejelentés

Isztambuli robbantás: újabb ember őrizetben

A robbantás tizenegy sebesültjéből kilencen német állampolgárok voltak, közülük két személynek még mindig súlyos az állapota.

2016.01.13 13:33MTI

Őrizetbe vettek egy embert a török hatóságok az isztambuli öngyilkos merénylettel kapcsolatban - jelentette be szerdán Efkan Ala török belügyminiszter egy sajtótájékoztatón Isztambulban.

Ez volt az első hivatalos bejelentés a keddi merénylettel összefüggő őrizetbe vételről. Korábban mindazonáltal orosz forrásból azt közölték, hogy a törökországi Antalyában három orosz állampolgárt fogtak el, akiknek szintén közük lehetett a merénylethez.

Efkan Ala kifejtette: a robbantás tizenegy sebesültjéből kilencen német állampolgárok voltak, közülük két személynek még mindig súlyos az állapota. A belügyminiszter által megadott tizeneggyel szemben a korábbi hivatalos közlésekben tizenöt sebesült szerepelt.

Ala megerősítette azt a korábbi értesülést, amely szerint a sebesültek között egy norvég és egy perui állampolgár is található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.