Amerika nem alszik - újabb értelmetken gyilkosság

Lövöldözés egy arkansas-i egyetemen: két halott és egy sebesült

Lövöldözésben halt meg két ember, illetve egy megsebesült az egyesült államokbeli Arkansas állam egyik egyetemén.

2008.10.27 08:27MTI

Az eset Conway városban történt helyi idő szerint vasárnap este. A tanintézetben működő rendőrség szóvivője, Rhonda Swindle elmondta, hogy lövöldözés volt az egyetem egyik kollégiumi épületénél. Egy ember a helyszínen, egy pedig a kórházban halt meg, egy további pedig megsebesült. Mindhárom áldozat férfi, de nem tudni, hogy egyetemi diákok-e. Egyelőre a lövöldözés oka sem ismert. Az egyetemi tisztségviselők szerint a bűnesetnek négy gyanúsítottja van, egyet közülük őrizetbe vettek. A lövöldözés után az egyetemet bezárták, hétfőn nem lesz tanítás. Conway mintegy ötven kilométerre északra található az állam fővárosától, Little Rocktól, egyetemén 12 500 diák tanul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.