CNN: szerdán

Hidrogénbombája van - összeül az ENSZ Biztonsági Tanácsa Észak-Korea miatt

Az ország "teljes sikerrel" tesztelt egy "miniatürizált" hidrogénbombát, amivel "újabb szintre lépett nukleáris ereje".

2016.01.06 07:23MTI
Forrás: Youtube

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa szerdán várhatóan összeül amiatt, hogy Észak-Korea saját közlése szerint sikeres tesztet hajtott végre egy hidrogénbombával - jelentette helyi idő szerint kedden késő este a CNN hírtelevízió két, neve elhallgatását kérő diplomatára hivatkozva.

A világszervezet még nem adott ki erről közleményt.

Az észak-koreai állami televízióban közölt bejelentés szerint az ország "teljes sikerrel" tesztelt egy "miniatürizált" hidrogénbombát, amivel "újabb szintre lépett nukleáris ereje".

North Korea Announces H-Bomb

Here's how North Korea's first "successful" test of a miniature hydrogen bomb was announced on state television: trib.al/wVDsHZs

Szerző: Sky News, 2016. január 5.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.