BÚÉK 2016

Így még nem hallotta a magyar himnuszt elénekelni - a legszebb évvégi videó

Megható és felemelő érzés, amit magyarságból és emberségből mutatott egy U16-os hokis.

2015.12.31 17:24ma.hu

A magyar U16-os jégkorong-válogatott december 30-án Kamloopsban, Kanadában játszott nemzetközi meccsen. Azonban elromlott a technika, nem tudták lejátszani a himnuszokat - írja Vujity Tvrtko Facebook-oldalán.

A helyiek elénekelték a kanadai himnuszt, ám a magyar dallam sem szólalt meg a lejátszóból. És akkor a 15(!) éves Horváth László odakorcsolyázott a mikrofonhoz!


A 15 éves fiú tisztán, a félelem és a zavar minden jele nélkül, szívvel-lélekkel énekelte el a magyar himnuszt.

Bár a felvételen nem hallatszik, csoporttársai vele együtt énekeltek. A végén a közönség hatalmas tapssal adózott a magyar fiú bátorságának és talpraesettségének.

A közösségi oldalon villámgyorsan felkapták a videót, folyamatosan osztják,  és a kommentelők szerint az egyik legszebb újévi kívánság megható és méltó iskolapéldája ez a felvétel.

Evvel kívánunk mi is Boldog Új Esztendőt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.