Illegális bevándorlás

Tömegverekedések a hamburgi menekültszállásokon

Nagyjából hatvanan vettek részt benne, többen seprűnyéllel vagy ágyrácsból kitépett deszka bordával.

2015.12.31 07:38MTI

Két tömegverekedés történt menedékkérőket befogadó állomásokon Hamburgban - közölte szerdán a németországi város rendőrsége.

Az egyik összecsapás szerda hajnalban történt, nagyjából hatvanan vettek részt benne, többen seprűnyéllel vagy ágyrácsból kitépett deszka bordával. A rendőrség több mint húsz rohamkocsival vonult ki a helyszínre, ahol a közlemény szerint "nagy kavarodást" tapasztaltak. Nyolcan könnyebben megsérültek, közülük két férfit agyrázkódás gyanújával kórházba szállítottak.

Egy másik szálláson kedden ebédosztáskor szabadultak el az indulatok. A verekedésben két fiatalember megsérült. A nyugalmat a kiérkező rendőrök állították helyre. Nyolc embert igazoltattak, de végül nem vettek őrizetbe senkit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.