Nem volt elégedett a felajánlott támogatással

Három áldozata van az orosz nyugdíjas dühének

Az orosz férfi nem volt elégedett a lakhatási támogatással, amit a helyhatóság ajánlott neki, ezért felgyújtott egy önkormányzati épületét Dugyinka városában, a tűzben három ember meghalt.

2015.12.29 20:23MTI

Egy dühödt nyugdíjas felgyújtotta a szibériai Krasznojarszki terület egyik önkormányzati épületét Dugyinka városában, mert nem volt elégedett a lakhatási támogatással, amit a helyhatóság ajánlott neki. A tűzben három ember meghalt - közölte az orosz szövetségi nyomozó bizottság kedden.

A nyomozó hatóságok közlése szerint a 63 éves férfi benzint fröcskölt szét a négyemeletes önkormányzati épületben, majd felgyújtotta azt. A hatóságok közlése szerint a gyújtogató korábban lakhatási támogatást igényelt a helyhatóságtól, de nem volt elégedett a lehetőségekkel, amelyeket felajánlottak neki. A tűzben két férfi és egy nő meghalt, nyolc másik ember pedig megsérült.

A gyújtogató nyugdíjast letartóztatták a hatóságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.