Japánban

Több mint 80 (!) vonat rekedt egy alagútban a tűz miatt

Több mint nyolcvan vonat vesztegelni kényszerült vasárnap Japánban, mert tűz ütött ki Hokkaido szigetén egy vasúti alagútban.

2015.12.27 11:03MTI
Forrás: Youtube

A történtekről a JR Hokkaido vasúttársaság tájékoztatta a nyilvánosságot.

A tűz egy olyan alagútban keletkezett, amely három japán nagyvárost, Hakodatét, Szapporót és Aszahikavát összekötő vasútvonalon fekszik. Feltehetően rövidzárlat miatt lángra lobbant az alagút falának belső szigetelése. Az egyik szerelvény mozdonyvezetője figyelt fel a lángoló anyagra, és értesítette tűzoltókat.

A tüzet hét órán át oltották, de mivel továbbra is füstben áll az alagút, vonatok egyelőre nem közlekedhetnek rajta. Addig vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.