Tűzvész

Leégett egy szaúdi kórház

A kórháztűz csütörtök hajnalban ütött ki a szaúd-arábiái Dzsaizán város intézményében, és nagyon gyorsan, három perc alatt terjedt végig a kórházban.

2015.12.25 11:00MTI
Sa3oudi News

A tűz az intenzív osztályon keletkezett. Az első hírek szerint legkevesebb 31 ember halálát okozta, ám idővel a szaúdi egészségügyi minisztérium azt állította, hogy 24 a halálos áldozatok száma.

A tűzben és füstben 123-an szenvedtek sérüléseket, őket a város más kórházaiba szállították. A minisztérium közleménye külön kitért arra, hogy az inkubátoros kezelésre szoruló csecsemők mindegyikét kimentették a kórházból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.