Kamu volt a cucc

A bombának látszó bombáról kiderült, hogy mégsem az, aminek látszik

Korábbi hírekkel ellentétben mégsem bomba volt az a gyanús szerkezet, ami miatt egy Párizsba tartó Air France-gép kényszerleszállást hajtott végre Mombasában, a feltételezett készítőket ettől függetlenül őrizetbe vették.

2015.12.21 18:17Havariapress
Screenshot

Az Air France Mauritiusból Párizsba tartó repülőgépén vasárnapra virradó éjszaka találtak egy gyanús szerkezetet, a gép egyik mellékhelyiségében. Az eset miatt a 14 fős személyzettel és 459 utassal repülő Boeing 777-es kényszerleszállást hajtott végre a kenyai Mombasában, ahol az utasok kiszállítását követően hatóságok vizsgálták meg a szerkezetet. Vasárnap azt jelentették be a kenyai hatóságok, hogy valóban bombának bizonyult a mosdóban talált tárgy, időközben viszont kiderült, hogy mégiscsak vaklárma volt a bombariadó. A feltételezések szerint két ember hozható összefüggésbe a szerkezet kihelyezésével, egyikük állítólag nyugalmazott rendőrnek mondta magát. A hatóságok mindkettejüket őrizetbe vették, amint visszaérkeztek Franciaországba, közveszéllyel való fenyegetés miatt, emellett várhatóan az Air France is keresetet indít velük szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.