Terrorizmus

Arab nyelvű fenyegető levelet kapott az olasz igazságügyi miniszter

Levélben fenyegették meg az olasz igazságügyi tárca vezetőjét, Andrea Orlandót. A politikushoz intézett borítékban lövedékek is voltak.

2015.12.17 15:53MTI

Az arab nyelven írt fenyegető levél a római igazságügyi minisztériumba érkezett a miniszter nevére. A biztonsági ellenőrzés során derült ki, hogy a miniszternek címzett borítékban Kalasnyikovhoz való lőszer is van.

A római terrorizmus-ellenes ügyészség azonnali vizsgálatot indított. A levél tartalmát nem hozták nyilvánosságra. Annyit közöltek, hogy a borítékot a Róma melletti Fiumicino postáján adták fel. E településen található az olasz főváros repülőtere is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.