Likvidálás

Fogyatékos gyermekek mészárlásával folytatja az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam célkeresztjébe a fogyatékkal élő gyerekek kerültek, függetlenül attól, hogy szerzett vagy veleszületett rendellenességről van szó. A saría bírák ítélete szerint a nem egészséges gyerekeket le kell mészárolni.

2015.12.14 11:59ma.hu

Az iraki aktivistákból álló Mosul Eye szerint már le is mészároltak 38 fogyatékos gyermeket az Iszlám Állam harcosai. Az egyhetes és három hónapos kor közötti áldozatok halálos injekcióval végezték ki - írja az atv.hu. A szervezet arról számolt be, hogy a mészárlást Szíriában és Moszulban követték el. A szörnyő rémtettről egy rövid felvételt is közzétettek. A Mosul Eye értesülései szerint a mészárlást külföldi dzsihadisták hajtották végre.

Szerző: Mosul Eye, 2015. december 13.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.