Veszett a világ

Élve eltemették az újszülöttet - hangosan sírt a törmelék alatt

Egy feltehetőleg maximum kétnapos csecsemőt találtak Los Angelesben egy aszfalthasadékba temetve.

2015.11.29 13:13ma.hu
screenshot

Egy járókelő lett figyelmes a furcsa nyöszörgésre a Los Angeles megyei Compton városkában, és azonnal riasztotta a rendőrséget, amikor észrevette, hogy egy újszülött csecsemő sírdogál a járdán éktelenkedő lukban.

A babát, akit teljesen ellepett a betontörmelék, egy takaróba csomagolták, de már a kihűlés jelei kezdtek rajta mutatkozni. Rögtön kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát.

Egy, a tetthely közelében lakó nagypapa dühösen nyilatkozta: "Tudom, hogy veszett világot élünk. De vajon mi visz rá egy embert arra, hogy ilyet cselekedjen? Keressék meg és tegyék hűvösre, ez a minimum, amit megérdemel."

A babát felfedező járókelő édesanyja is összetört: "Végtelenül szomorúnak tartom, hogy valaki ezt a csöppséget így itthagyta, ilyen körülmények között - holott rengetegen még csak nem is álmodozhatnak arról, hogy saját gyermekük lehessen..."


A gondot az is növelheti, hogy az államban a gyermekükről lemondani kényszerülő szülők nem merik otthagyni újszülöttjeiket kórházakban, hanem inkább ilyen gerillamegoldásokhoz folyamodnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.