Terror

Az Iszlám Állam most már Magyarországot is fenyegeti

Újabb vérfagyasztó videót tett közzé az Iszlám Állam, amelyen többek között Magyarországot is fenyegeti a terrorszervezet.

2015.11.25 13:02ma.hu
screenshot

Az Iszlám Állam által közzétett felvételen Magyarországot is fenyegeti a terrorszervezet, amely a "ördögi koalíció" tagjaként az iszlám ellen harcol - írja az atv.hu.

A videó kigúnyolja Amerikát, amiért az Afganisztánban és Irakban végrehajtott katonai műveletekben résztvevő alakulataik "demoralizáltak" a közel-keleti kudarcaik miatt. A videó rengeteg adatot is közöl arról, hogy 6500 katona lesz éves szinten öngyilkos az Egyesült Államokban.


Felhívást intéznek a világban élő muszlimokhoz, hogy etnikumtól és bőrszíntől függetlenül egyesüljenek egy zászló alatt, hogy együtt teljesítsék Allah akaratát. A közlésük szerint a kalifátus területén már iskolák ezrei működnek, amelyekben ifjú dzsihadistákat képeznek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.