Merényletek Párizsban

Drámai videó: az életükért kapaszkodtak

Szó szerint körmük szakadtáig függeszkedett három túlélő több méter magasban a párizsi Bataclan szórakozóhely elleni támadáskor.

2015.11.14 13:15ma.hu

Több tucatnyian szaladtak sikoltozva az utcára, miután a párizsi Bataclan mulatóban a fegyveresek egy rockkoncert közepén lövöldözni kezdtek.

Egy közelben lévő újságíró telefonjával felvette, ahogy a vészkijáratokon keresztül menekülnek fejvesztve az emberek, mialatt számos gyors lövés hallatszik.

Hárman az ablakpárkányba ujjbegyükkel kapaszkodva, két emelet között lógva vészelték át a 87 halálos áldozatot követelő terrorista akciót.

Felkavaró képek!



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.