Baleset

Lezuhant egy ukrán helikopter a szlovák-ukrán határon

A sűrű köd miatt történt szerencsétlenségnek hat halálos áldozata van.

2015.11.13 16:00MTI

Lezuhant egy ukrán helikopter a szlovák-ukrán határon, a szerencsétlenségnek hat halálos áldozata van - jelentette be Robert Kalinák szlovák belügyminiszter zsolnai sajtótájékoztatóján pénteken.

A cas.sk szlovák hírportál információi szerint az orosz gyártmányú helikopter még szerdán zuhant le, nem sokkal azután, hogy a határ szlovák részén a rendőrség felfigyelt rá. A szlovák rendőrök ezt követően kutatni kezdtek a szerencsétlenül járt gép és utasai után.

A rendőrök a gép roncsait és hat halott utasát pénteken találták meg a nagymihályi (Michalovce) járásban lévő Stretavka település közelében. A hírportál nem megerősített információi szerint a gép lezuhanásában közrejátszott a sűrű köd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.