Igazi anyai szeretet

Durva: kocsmában dominózott a halott

Hátborzongató látvány egy közép-amerikai kocsmában, bár úgy tűnik, a helyieket nem nagyon zavarja...

2015.10.25 08:50ma.hu
Reuters

Bár megosztja a közvéleményt, tény, hogy a vadászat régóta űzött sport, az pedig érthető, hogy a jáger egy-egy nagyobb trófeát preparátorral készíttet ki és elhelyezi nappalijának falán. Amikor az emberek halott kedvencüket tömetik ki és állítják ki valahol a lakásban, már sokkal morbidabb dolognak tűnik, de arra, amit egy Puerto Ricói anyuka csinált, tényleg nincsenek szavak.

Jomar Aguayo Collazo vígan élte a drogban érdekelt bűnözők életét, mikor nem sokkal 23. születésnapja után két barátjával együtt agyonlőtték őket az édesanyja által vezetett bárban. Ilyesmi előfordul, több gengszter vesztette életét vendéglátó ipari üzemegységben, mint bárhol másutt, de amit a gyászoló anyuka tett, az már kevésbé megszokott.

Ugyanis a fiatalon elhunyt Jomar ismét megjelent a kocsmában, egy műanyag asztal mellett dominózgatva. Anyukája ugyanis bebalzsamoztatta a holttestet és kiállította a bárban. Nem örökre persze, csak egyfajta bizarr virrasztásként. Állítólag a törzsközönség jó hangulatban bulizott a halott búcsúztatóján miközben az "ünnepelt" nem csak lélekben, de testben is velük volt. Edgar Allen Poe-t bizonyára megihlette volna az eset.

Reuters


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.