Egy ember súlyosan megsérült

Tűz ütött ki egy szerb lőszergyárban, sérültek

Egy személy súlyos, három pedig könnyebb égési sérüléseket szenvedett a közép-szerbiai Lucani üzemében, a lőporgyártásra használt egyik gépnél keletkezett tűz miatt.

2015.09.30 13:41MTI

Tűz ütött ki szerdán egy szerbiai lőszergyárban, négyen megsérültek - közölte a szerb védelmi minisztérium.

A tárca közleménye szerint egy személy súlyos, három pedig könnyebb égési sérüléseket szenvedett a közép-szerbiai Lucani üzemében, a lőporgyártásra használt egyik gépnél keletkezett tűz miatt. A sérülteket a közeli cacaki kórházba szállították.

A minisztérium vizsgálatot kezdeményezett, nem ez volt ugyanis az első tűzeset a lőszergyárban. A Blic című szerbiai napilap információi szerint kedden egy hasonló tűzben ketten sérültek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.