Illegális bevándorlás

Besokalltak a horvátok is: lezárták a szerb határt

Ekkora tömegre nincs felkészülve déli szomszédunk, még úgysem, hogy a menekültek lényegében akadálytalanul mehetnek tovább Magyarország vagy Szlovénia felé.

2015.09.18 07:09ma.hu
MTI Fotó: Ujvári Sándor

Várható volt, a belügyminiszter egy kora esti nyilatkozatában felvetette ennek lehetőségét. Nem lehet tudni, hogy a gyakorlatban ez mennyire gátolja meg a menekültek további beáramlását Horvátországba. Egy biztos: szerda reggel, a magyarországi határzár óta 11 ezer menekült érkezett Horvátországba. Ekkora tömegre nincs felkészülve déli szomszédunk, még úgysem, hogy a menekültek lényegében akadálytalanul mehetnek tovább Magyarország vagy Szlovénia felé - olvasható az index.hu hírfolyamában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.