Illegális bevándorlás

Az osztrák államfő fogadta a bécsi magyar nagykövetet

Hivatalában fogadta Heinz Fischer osztrák államfő Perényi János bécsi magyar nagykövetet, hogy bemutassa az aktuális menekültválsággal kapcsolatos osztrák álláspontot.

2015.09.15 18:46MTI

Az osztrák belügyminisztériummal való egyeztetés alapján az államfő szorgalmazta a két ország biztonsági hatóságainak haladéktalan és rendszeres információcseréjét, amely "szükséges a jelenlegi probléma megoldásához".

Fischer utalt a menekültválság kezelése terén Németországgal zajló együttműködésre, és úgy vélte, hogy a Magyarország és Ausztria közötti jó együttműködés, különösen a hatékonyabb információcsere mindkét fél érdekében áll.

A nagykövet az államfő hatékonyabb információcserére vonatkozó javaslatára gyors választ ígért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.