Lezuhant egy repülő

Tragédia egy brit légi bemutatón: legalább heten meghaltak

Több, legalább hét ember meghalt egy angliai légi parádén, Sussex grófságban, ahol lezuhant egy repülőgép. A Hawker Hunter típusú repülőgép belecsapódott több gépkocsiba.

2015.08.22 19:05MTI
Forrás: YouTube

Több, legalább hét ember meghalt egy angliai légi parádén, Sussex grófságban, ahol lezuhant egy repülőgép - közölte a rendőrség.

A BBC tévétársaság értesülése szerint a Hawker Hunter típusú repülőgép belecsapódott több gépkocsiba. Szemtanúk szerint a műrepülő egy hurok manővert akart végrehajtani, de kicsúszott belőle, és az autókra zuhant. A gép a becsapódáskor felrobbant.

A baleset Brighton térségében történt. Sérültek is vannak, s közülük egynek súlyos az állapota, tucatnyinak könnyebb. Sajtóértesülések szerint a pilótát kimentették az égő roncsok közül.

Az A27-es sztrádán közlekedő autókba csapódott


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.